home contact

VCA

wie is LDG

LDG is een begrip in de regio
LDG Installatietechniek BV is een compleet installatiebedrijf voor de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Purmerend en werken voornamelijk door heel Noord-Holland. Wij bieden de klant een totaal dienstenpakket voor het uitvoeren en coördineren van alle installatiewerken. Bij LDG vindt u vele disciplines onder één dak, waardoor de klant slechts één aanspreekpunt heeft.

LDG Installatietechniek BV is een dynamisch, efficiënt en modern bedrijf, dat eind 2003 is ontstaan vanuit de doorstart van een 20-tal geselecteerde werknemers na het faillissement van het in 1962 opgerichte Lasbo BV.
LDG is een begrip in de regio. De klant, kwaliteit en service staan centraal. Wij verzorgen desgewenst het hele traject van ontwerp, uitvoering en nazorg. Hoe eerder LDG bij een project betrokken is, hoe beter. Bij technische renovaties kan LDG ook als aannemer fungeren.Wij hebben diverse disciplines in huis:
1. loodgieterswerk, dakwerk, sanitair
2. gas, verwarming en klimaattechniek
3. projectmanagement, engineering en advisering


Kwaliteit, service en advies
Van een kapotte cv-ketel tot een groot nieuwbouwproject, LDG levert altijd kwaliteit. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd waarborginstallateur, in het bezit van Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) en erkend leerbedrijf. LDG staat voor snelheid, service en professionaliteit. Wij beschikken over gemotiveerde en vakbekwame medewerkers en een uitstekende eigen service- en onderhoudsafdeling.
De werkzaamheden kunnen door multidiciplinair personeel worden uitgevoerd, waardoor de efficiëntie voor de klant optimaal is.

LDG Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 16
1442 LD Purmerend

T 0299 - 65 43 21
F 0299 - 42 22 05
info@ldg.nl

  

 

LDG Installatietechniek BV is aangesloten bij


De beste materialen en vakkundig advies

 

 

loodgieters - dakwerk - sanitair
gas - verwarming - klimaatechniek
projectmanagement - advies - engineering
servicecontracten & storingen
wie is LDG
het team van LDG
referentieprojecten van LDG
contact met LDG

 

 

 

 

 

 

 


 
 

I