Gas - verwarming - klimaatechniek
Steeds meer is comfort een belangrijk punt geworden in onze leefstijl. LDG weet de juiste combinatie te vinden voor een optimaal leefcomfort en een besparend energieverbruik. Wij leggen op deskundige wijze verwarmingsinstallaties aan bij particulieren en bedrijven. LDG verzorgt desgewenst het hele proces van ontwerp tot realisatie.

Service en onderhoud
Onderhoud van een verwarmings- en/of luchtbehandelinginstallatie is belangrijk. Bij LDG kan de klant hiervoor een abonnement of servicecontract afsluiten. LDG heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van kleine en grote cv-installaties en stadsverwarmingunits van woningen, overheidsinstellingen, bejaardencentra en woningen van woningbouwverenigingen. Wij werken efficiŽnt en snel. Bij een storing kunt u zeven dagen in de week een beroep doen op onze 24-uursservice.

Luchtbehandeling
Een goede klimaatbeheersing in huis of bij het bedrijf is van groot belang voor een prettige en gezonde woon- of werksituatie. De ervaren specialisten van LDG weten alles over luchtcirculatie, verwarming, koeling, ont- en bevochtiging en filtering van de lucht. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

Energiebeheer
Energiebesparing krijgt tegenwoordig veel aandacht. Met kleine maatregelen kunt u al veel bereiken, maar met de adviezen van LDG is nog een veel grotere besparing mogelijk. Onze specialisten zorgen graag voor de praktische uitvoering. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk om gebouwen en instellingen via een computersysteem op afstand te beheersen en te controleren. LDG maakt het waar.


Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak neem contact op met LDG.

 

home contact

VCA 

 

LDG Installatietechniek BV is aangesloten bij


De beste materialen en vakkundig advies

 

 

loodgieters - dakwerk - sanitair
gas - verwarming - klimaatechniek
projectmanagement - advies - engineering
servicecontracten & storingen
wie is LDG

 

 

 

 

 

 

 


 
 

I