home contact

VCA

Loodgieters, dakwerk en sanitair
LDG is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in loodgieters-werk, dakwerk en sanitair. Veel woningbouwverenigingen, aannemers en overheids-instellingen behoren al jarenlang tot onze tevreden klantenkring. LDG is o.a. gespecialiseerd in woningbouwprojecten en utiliteitsbouw, maar ook de particuliere klant kunnen wij van dienst zijn.

Voor alle disciplines kunt u bij LDG terecht, zodat u als klant slechts één aanspreekpunt heeft. De service- afdeling is in geval van storingen en/of calamiteiten voor de zakelijke en particuliere markt 24 uur per dag beschikbaar.

Legionella
LDG heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en installeren van complete installaties voor scholen, sporthallen, zwembaden, e.d. om legionella te voorkomen. Daarbij geven wij 100% garantie. Dat is van groot belang, omdat de overheid hoge eisen stelt aan de installaties van het leidingwater en de eigenaar verantwoordelijk stelt voor de kwaliteit van het leidingwater.

Dakwerk en goten
Duurzame daken en zinken goten worden in de bouw steeds vaker toegepast. LDG is ook voor dakwerk uw vertrouwen waard, van het vervangen van een dakpan tot het renoveren / vernieuwen van een complete dakbedekking.

Minder validen
LDG is gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor minder validen. Wij realiseren woning-aanpassingen voor particulieren, woningbouwverenigingen en de Gemeente Purmerend volgens de Wet Voorziening Gehandicapten (WVG). Bij het aanpassen van een woning valt o.a. te denken aan het plaatsen van een verhoogde toiletpot, een douchezitting, wandgrepen en (thermostatische) mengkranen, etc.

Deskundig advies
Ook voor een goed advies over het ontwerp van bijv. een nieuwe badkamer, keuken, dakbedekking, etc. kunt u bij LDG terecht. Het deskundige personeel beschikt over veel technische kennis en jarenlange ervaring.


Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak neem contact op met LDG.

  

 

 

 

loodgieters - dakwerk - sanitair
gas - verwarming - klimaatechniek
projectmanagement - advies - engineering
servicecontracten & storingen
wie is LDG

 

 

 

 

 

LDG Installatietechniek BV is aangesloten bij


De beste materialen en vakkundig advies

 

 


 Loodgieters, dakwerk en sanitair

 

I